All over the world

on

De website wordt goed bezocht. Inmiddels is het bezoekersaantal gestegen tot ruim over de 3500! Niet slecht in 2,5 maand tijd ¬†ūüėČ Het ebook¬†vindt ook gretig aftrek. Inmiddels is mijn ebook¬†al 120 keer gedownload! Je vind het ebook hier.¬†

De bezoekers zijn van all over the world. Hier een lijstje. Chronische hyperventilatie en aanverwante klachten zijn dus¬†niet alleen iets ‘van het westen’. Wel is het zo dat bij het westerse denken over ziekte en gezondheid een materialistische opvatting overheerst. statistieken__voor_mensen_met_chronische_hyperventilatie_-_wordpress_com

landen-statistieken__voor_mensen_met_chronische_hyperventilatie_-_wordpress_comlanden-2-statistieken__voor_mensen_met_chronische_hyperventilatie_-_wordpress_com

Mijn coaching is anders, maar wel met hetzelfde uitgangspunt.¬†Iets in het samenspel van de onderdelen van de ‘machine’ die het menselijke lichaam is en de ‘mind’ is ontspoord. Meer weten? Neem contact op via info@vanklachtnaarkracht.live of bezoek de website¬†www.vanklachtnaarkracht.live/contact

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.