Skip to content

All over the world

De website wordt goed bezocht. Inmiddels is het bezoekersaantal gestegen tot ruim over de 3500! Niet slecht in 2,5 maand tijd  ðŸ˜‰ Het ebook vindt ook gretig aftrek. Inmiddels is mijn ebook al 120 keer gedownload! Je vind het ebook hier

statistieken__voor_mensen_met_chronische_hyperventilatie_-_wordpress_com

De bezoekers zijn van all over the world. Hier een lijstje. Chronische hyperventilatie en aanverwante klachten zijn dus niet alleen iets ‘van het westen’. Wel is het zo dat bij het westerse denken over ziekte en gezondheid een materialistische opvatting overheerst.

landen-statistieken__voor_mensen_met_chronische_hyperventilatie_-_wordpress_com
landen-2-statistieken__voor_mensen_met_chronische_hyperventilatie_-_wordpress_com

Mijn coaching is anders, maar wel met hetzelfde uitgangspunt. Iets in het samenspel van de onderdelen van de ‘machine’ die het menselijke lichaam is en de ‘mind’ is ontspoord. Meer weten? Neem contact op via info@vanklachtnaarkracht.live of bezoek de website www.vanklachtnaarkracht.live/contact

robadb View All

Eigenaar van Klacht naar Kracht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: