Skip to content

Iets om over na te denken…

Alles veranderd continu. Hele planeetstelsels, de 4 seizoenen of de cellen in je lijf veranderen continu. Alles veranderd! Ook jij en ik dus. Ik ben momenteel, meer dan ooit, op een dagelijkse basis bewust van mijn vergankelijkheid. En dat voelt verrassend lekker.

Waarom? Omdat het alles een stuk minder ingewikkeld maakt. Want het maakt niet uit wát ik doe, niets is permanent. Niets in dit heelal!

En dat vind ik rustgevend, want het zet mijn leven in een beter perspectief. Het helpt me relativeren en inzien dat ik net zo goed mijn hart kan volgen en doen wat ik wil doen. Want – waarom niet?

Ik neem mijn geld, auto of baan niet mee.  Mijn successes zijn slechts tijdelijk. Zelfs als ik een standbeeld krijg, zélfs als het duizend jaar blijft staan. Het is een leuke kers op de taart als ik ondertussen ook een geweldig leven heb geleefd.

Maar énkel werken voor die erkenning is waanzin. Want de zon slokt de boel op over een paar miljard jaar. Al die dingen – lekker belangrijk!

Dus ik doe wat ik doe, en ik word er steeds een beetje beter in. Waarin? Nou….in DOEN.

Ik kan lekker afwijkend zijn en schijt hebben aan wat mensen ervan vinden, fouten maken en weer opstaan, mijn best doen om een beter mens te zijn, want alles is uiteindelijk tijdelijk.

Iets om over na te denken? Of juist vooral niet (te veel) denken….;-)

Neem contact op voor coaching bij chronische hyperventilatie , angst, hypochondrie en stress info@vanklachtnaarkracht.live

robadb View All

Eigenaar van Klacht naar Kracht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: