Skip to content

Video & Audio

Bekijk fragmenten van coaching sessies, vlogs en luister naar audio podcasts met nuttige informatie over (chronische) hyperventilatie en gerelateerde symptomen zoals angststoornis, paniekaanval, stress en spanning. Je vind er tips en handvatten, maar ook uitleg over wat hyperventilatie is.

Deze pagina is continu in ontwikkeling dus er volgt nog veel meer materiaal. 

AUDIO & VIDEO 

Abonneren op mijn Youtube kanaal doe je hier

Ik vertel in deze video over mijn eigen ervaring met chronische hyperventilatie en de coaching die ontstaan is uit mijn jarenlange zoektocht naar een oplossing.

Audio formaat


Bij chronische hyperventilatie is het belangrijk om niet elke keer naar het verleden of de toekomst te kijken, maar in het moment te zijn. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hier een fragment uit een van mijn coaching sessies over dit onderwerp.

Audio formaat


Bij chronische hyperventilatie lijkt het alsof je ademhaling normaal is. Toch is dit niet zo. Hier een fragment uit een van mijn coaching sessies over dit onderwerp.

Audio formaat


Heb jij last van chronische hyperventilatie?


10 tips bij chronische hyperventilatie


Wat is chronische hyperventilatie?

 

Onderstaand 6 animatie filmpjes. Ik gebruik deze in mijn coaching.


Hebben we een vrije wil?


Wie ben je?


Wat is nondualiteit?


Waarom piekeren niet nodig is


wat maakt ons gelukkig?


Hoe werkt verandering?

%d bloggers liken dit: